Sunday, October 30, 2011

SRM Hicomm Binding 2011/2012

29.10.2011 - 30.10.2011


Good day all! Here's the story of SRM Hicomm Binding 2011/2012 in Pasir Putih Resort, Kalumpang...
The selection of the place is perfect! Our campsite is just beside the water! ;p And ade tempat, ehem2, karaoke :p Pandai la mr.director ni cari tempat! ;)
Next, enjoy my pictures, coz for me, it meaningful... ;)

Ahli2 kereta saya, Amal, Fifa, Ajim, Amir, 4 generasi... Kurang sorang iaitu aidel...
Masa balik lagi best, 5 generasi plus nasrul! ;)


Arriving there, the boys take their place for photoshoot session, ewwww! :p

Menjaga checkpoint di treasure hunt korang! Ceit, penat akak korang ni memerah otak, korang cakap senang...? sentaps penat akak prepare okay! :p

Petang2 tu, kami main treasure hunt & then tengok bebudak ni berlakon drama sikit
okay bole tahan la korang, cute la jugak *tgn di dada mata pandang ke atas ye* =.= :p


Yang ni x boleh bla okay! melayan korang main mafia, fuhhh, penat sebenanye... korang sume saling tuduh menuduh, xbaik wooo! haha! nasib baik la dalam game mafia je perangai korang camni! haha! :p I had fun with u guys! :)

Session ni, session yang paling menyakitkan... Sorry sebab i couldnt speak... Saya dah susun dah apa yang saya nak perkatakan and all, tapi, lepas amir start cakap iaitu sebelum giliran saya, when he started to, ya know, emotional, i'm lost, and i don't know where my words gone, i couldnt think off what i wanted to say... and one more thing, takut banjir plak kalumpang... hehe :pp

"Sebenarnye, saya, nak cakap, sorry for leaving u guys, really sorry, really sorry, amir, amal, yes, we've gone through alot, and u guys went through more than me... u guys are really, the best, please stay, as the vp's and make srm all ok again... other committees, dont say sorry to me please, =( i'm leaving not bcoz of u guys, non of u, i'm leaving because of me... Saya xmampu lagi pegang tanggungjawab tu, dan berdosa lah saya kalau ambil jawatan ni tapi memperlekehkan tanggungjawab saya... to srm-nians, thanks for being so understanding, too understanding, bukan saje x salahkan saya, malah, said sorry to me? saya terharu sangat, sangat! u guys never told me, non of u ever told me, but i know, we're all family... like, forever... thank u sangat korang! i'll be here, supporting u guys, even though not as ur committee anymore, but as ur sister, kan...i love u guys!
"

next session...

Ehem, dangdut nyah~ ;p
FINE la korang cakap "fifa gile mic!" =.=
Btw, syok gile weyh karaoke dgn korang! jom la lagi! ;)

da penat sangat terpaksa dok relax2 jap...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Keesokan pagi nye...

Mula2 ade sesi luahan perasaan melalui kertas, we wrote on a paper what's our perception towards orang tu, orang ni... contoh : if i rasa orang yang nama ezry ni ennoying, i wrote "annoying!" kat paper die! haha, saje je nk panjang kan post, bagi2 contoh plak ;p

Some of the persepsi yang saya dapat... And i want to reply sebab kalau reply time tu haritu, misti korang bising kannn! xnk dgr! so tulis kat sini xde sape baca! :p Wakaka! *sentap lagi* :p

"Cik Pah the best, srm dont want to lose you"
SRM never lose me, it might be just a slight change, for good... :)

"sayang fifah. apa pun decision fifah, sayang jugak. hehe. ♥ ♥ Asalkan kwn lagi! :)"
thanks =)

"comel, peramah, pandai nyanyi, suka pink, blog best, hehe =) a caring person =)"
oh thanks sesangat okay!!! *wink* (saje je i nak highlight yg ni kan!)

(ni some of the comments je, yg xterpilih, jgn sentap ye! =p)

Maggi-ing session! The best maggi i ever taste! Makan ramai2, rebut2, memang x cukup la kan!

Mr. Director kite sorang ni... thanks arr adik, masakkan maggi untuk kite berdua je! haha! memang xcukup pun yg tadi! Anyway, thank sebab still invite akak... :)

Main air, main2 scrub with the girls! Terbaik la scrub pasir sungai! ;) balik kampung trus licin kulit mak nok!!! Heaven la main2 air ni sume!


Family tree~
(i mean, family kat depan, tree kat belakang, okay?!)

Have to go back already! Lunch time!
Butter chicken, black pepper chicken, and burger(Syafiq punye n xdapat rasa =p) always in my heart okay! walaupun kuantiti diragui! ;pp

Lastly, sorry... and all the best... srm with all of u, young people gonna be shining glowing out there... and ape yg penting, kerjasama! :) Love u forever srm!


p/s : Some picas are just nice without colors, because the colors will fade, but the memories wont... Sincerely from me, yang mempunyai nama pena (motif?!) , bukan copy paste... 









No comments: