Saturday, September 17, 2011

Assalamualaikum. Salam sejahtera semua...

Ok now kan exam week, semua orang demam exam, berpusu2 ke library, sampai x cukup udara kat library tu... Tp still nak pegi library jugak sbb di samping study, bole ber-sosial... kan kan kannn! haha!

As for me, i cant just stay in one place, kejap kene duduk meja sini, kejap kene duduk meja sana, kejap kene duduk meja situ, sinun dll; sometimes i'll go to the library, especially tgh hari, bole bersosial, eh x la, bole ber-aircond, dan aircond nye teramat lah sejuk! getar gigi eden bile terfikir! Dah duduk merata-rata tu barulah ade mood nak bukak buku...

i'm okay to study in my room but sometimes i just cant resist godaan lappy ni! at least kalau kat library paling2 tidak pun online pakai phone yg screen nye alahai, asyik kene perbesarkan je! And one more thing kalau study dekat library, bole study sama2 dgn ehem2, yg tersayang! hihi! =p

Tapi nanti malam2 sebelum each paper, kiteorg nak buat postmortem sikit dekat bilik gossip, bukan nak gossip, tapi nak buat REVISION on the chapters of the subjects la kan, cadangnyeee! harus lahhhhh rajin! ;p

Anyway, wish me luck in my exam! I wish all the mmu-nians good luck toooo! ;)
XOXO








p/s : jangan nakal2 nak exam ni, study2!

No comments: