Tuesday, August 30, 2011

Salam Lebaran

Tu diaaaa gambar raya pertama!

Semoga belum terlambat untuk saya ucapkan,
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua =D
Maaf zahir & batin ye! dari hujung rambut, sampaiii hujung kaki (yang memakai kasut baru ni) okay! =)
Semoga Aidilfitri tahun ini melahirkan kenangan manis lagi buat semua!

Kepada saudara-mara, sahabat handai, rakan taulan, kenalan2, saya nak minta maaf, seandainye ada terkasar bahasa, tergurau kasar ke, tersentap-sentap ke, tersilap bahasa ke (subject bahasa saya dulu mmg lemah sikit =p) ; so, from the bottom of my heart, ku pohon seribu kemaafan, ampun ya ibu2 bapak2 ;)

Selamat hari raya aidilfitri buat semua!
Akhir kata, jemputlah datang rumah! ;)

Love,
Afifah


p/s : nak alamat rumah, call me =p



4 comments:

dya said...

salam aidilfitri..maaf zahir batin..=)

A Girl Like You said...

Salam aidilfitri jugak =)

ella said...

Selamat hari raya!

so cute kucing! rindu my kitty..=(

A Girl Like You said...

Selamat Hari Raya juga ella!!! =)

Hee, mmg geram tgk kucing tu!!! nakal pulak tu!

i pun rindu jugak my cats kat rumah tu kadang2... ;(