Monday, June 13, 2011

SRM@Club Registeration Week



-->
Mungkin ade yang menolak untuk join SRM, saya terdengar ura2 ade orang cakap : "nak join kelab sipulan la, srm macam boring je"
Kenapa ini semua berlaku? sebab nye, tak kenal maka tak cinta laaa ;p... Berkenal-kenalan lah dahulu, maka, cinta akan datang sendiri... Masa saya BETA, baru masuk Cyber, pun sama jugak, x tau pape, join event kelab sana sini, tapi SRM yang melekat di hati...
Warga SRM setiap tahun sama je perangai, tiada prejudis, baik2 belaka =p (ehehe) tak percaya tanya lah sejarah terlama senior berada dalam SRM, sejak foundation sampai Delta tau, sejak Beta sampai graduate tau(SRM cyber baru 4 tahun tertubuh)... Jangan risau sebab kami profesional dalam bekerja, hihihi(perasan), tapi, peribadi & kerja adalah seperate entities(gitu! ;p)
okies! ;)
So, apa lagi, marilah mari, kita mendaftar or renew pendaftaran! =p

Event-event SRM merangkumi : Kebudayaan, outdoors, sukan lasak, charity etc...

EG : Secangkir Kasih(anak yatim visit), SEKINAR(entertaining pesakit down sindrom), ZOOM Sarawak (mengajar IT kepada kanak2 sekolah), RMWD(Homestay), Paintball, Ekspedisi Gunung Datuk, SRM D' Broga, Potluck Aidilfitri, SRM Futsal & banyak lagi! =p

Booth pun da deco sweet da, ala2 wedding reception gitu, haha, so, let's join now! We'll be waiting right there! ;)
Di MPH(Multipurpose Hall )MMU Cyberjaya!
p/s : president, tolong bayar gaji saya cepat! =p





2 comments:

~Kimi~Usin Lempoyang~ said...

waaa srm..nice gak sbenanyer klab ni..mcm la klab silat gak org ramai xnk sbb rase xperlu srm ni kire ok lg..btw goodluck club registration arini :)

A Girl Like You said...

hehe!!! thanks!!! jemput la register ye! =)
gd luck too!