Thursday, June 23, 2011

SRM : Dulu & Kini

Okies, tajuk macam da bole buat lagu dah... ;p
Ce tengok tranformasi sikit... ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2009


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2010


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



2011



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 tahun pergi ice-breaking... Honestly speaking, SRM x pernah berubah, yang berubah cuma, kemesraan, makin hari, makin makan tahun, makin saling memahami... Percaya lah cakap saya, SRM MMU Cyberjaya xkan pernah mengecewakan... Insyaallah...

Club registeration dah, ice breaking pun dah, lepas je AGM, everything will be officially breaks, i didnt mean breaks like, pecah, tapi cuma adalah, yang sedia ada ini dibubarkan, dan dibina semula, dan yang dibina semula itu, adalah yang lebih kuat lagi! SRM 4 tahun, kekuatan SRM pun berusia 4 tahun, ahli keluarga pun bertambah2 ramai... Yang abang masih kekal menjaga adik2, yang adik2 baru bertambah2 dan makes SRM merrier... Tak perlu canang sana sini yg kami ade keluarga, okay... ;)

For committees 2010/2011
Luqman Marul Rom Azy Anis Tira Amal Eda Pijie Ali Faris Zaris Meegan Nadiah Ezry Amir Aidel Kecik Shaniza Syaza Bad Jiwan Nasrul
Happy to know u...
Kepada boss2 serta senior2, thanks atas segala tunjuk ajar, pengalaman, nasihat, salah faham, sebab dari situ saya belajar...
To all rakan2 sebaya & adik2, thanks for this interesting journey & memories created...
And i bet i'll never find any team like this anymore...
Thank u thank u thank u!
N please, jangan pernah berubah ;p Takutlahhh =(

p/s : masa depan might be different, but please stay strong together and walk this journey together and takmau gaduh2! =) i'm tired of immaturity & unprofesionalism...

4 comments:

- ezza - said...

alololo sweet nyeeee! hihihi. btw mcm paham je maksud ayat niee --> Tak perlu canang sana sini yg kami ade keluarga, okay... ;) LOL!

A Girl Like You said...

amboi~ stalker la mak~ nak faham je~ =p
i pun x faham =p

man said...

thankyou for completing 2010/2011:)

A Girl Like You said...

No problem Mr P.! Thanks untuk peluang, pengalaman & tunjuk ajar! =)