Tuesday, April 26, 2011

Minggu lepas, macam nak demam2... So last weekend, mama papa datang... =) baik terus! hee~ Pastu kan, pastu kan, jalan2 kat jalan tar(bukan tar yg color hitam tu tau!)! Mama la mcm x percaya yg i da beli baju, seboleh2 nak paksa2 p jalan tar beli kebaya! Ingat senang ke nak cara color dikehendaki?! haha! But3x! Kebaya kat situ sume nye soooo shooooo tempting laaa! Okies! Masuk wishlist! Nake beli kebaya nak beli kebaya nak beli kebaya! Nak color peach, pink, black, grey, putih etc ape2 je la color yg ade! =D

Balik cite demam, tapi ade la sisa2 nak demam tu ade la lagi shikittt... ubat da la mcm2 jenis mcm2 color... Dah tu, ade segelintir masyarakat suke memaksa, makan ubat yg puiii, rasa mcm har*m! =p

Pastu2 this week kan! Busy & tension, byk assignment, semuanya tertunggak belaka! Lecturer bagi assignment nunnn awal2 sem dulu, tapi student nak buat tetap the nite before submission date! Of course la, baru laaa remaja! Banyak arr remaja! Sumpah x mau ulang da! ;p
And3x, saya nak menimba pengalaman baruuu, insyaallah next week! I'm kinda exciting! =) Can't wait awww! =) Semoga berjaya afifah! (over =.=) =p N semoga berjaya jugak orang lain!
Whatever it is! X sampai dua minggu lagi, final exams! So, i gotta start studying now! Tau3x! PHEW! Cuak, ni short sem ni short sem ni... ini lah masanya! Sempat ke? Tidak ke?
Tawakal je lah! Aja2 fighting!
Jom study! ;)

Esok, hmm... nak jalan2 release tension bole?

okbye... xoxo ;)

p/s : seronok merepek?! =p

No comments: