Wednesday, March 23, 2011

Rango


Watched Rango with the gossip girls, Ezza, Geemah & Mirrah at IOI Mall...
Conclusion of the movie, tak best! Making me sleeeeeepyyy! Like, really sleepy! Tak pernah i tertidur dalam panggung, but this is the first time...



Motif cerita ni, eh, not motif, TEMA cerita ni, pasal seekor cicak, go to a strange place, yang di mana mengalami masalah ketiadaan air... So basically cicak ni (which he introduced himself as Rango), tolong orang2 kat kawasan setempat ni laaa(fuyyyooo, bahasa sastera ke tuuu? ;p) but akhirnya die tidak disukai sebab die tipu pasal identity die... But lastly, as usual, hero menang lerrr, x gitu? Jarang kot cerita hero kalah , bole dikatakan 20% je cerita hero kalah kotz! ;p hahaha!

Overall, i'd rather watch Hikayat Merong Mahawangsa 2 kali daripada tengok cerita Rango yang menggunakan suara pelakon pujaan ramai, Johnny Depp just untuk melariskan cerita mereka... Sekian...
*** ni just my point of view as a audience...
Rating, x mau la bagi teruk sangat kan, i bukan pengkritik AF... =p laaa... ok2!

p/s : thanks for all d belated b'day presents girls!

2 comments:

Aiza Nabilah said...

haha! kelakar je kartun ni. tapi bestt :) de byk isi tersirat!

Afifah said...

entah laaa... xminat sgt! smgt nak tgk sbb nama johnny depp, tp end up, x berapa memuaskan laaa! ;p