Thursday, January 6, 2011

TENSION!

RETI erti kata TENSION?!
So izinkan saya meluahkan buku2 dalam hati ini di laman ini sebagai coretan untuk ditatapi oleh sesiapa yang sudi! ;p

Asignment business law! tadi da siapkan da! Tapi mesti lar ade lagi masalah yg x kena, invitation to treat or offer whatsoever!!! huhu!
I'm gonna have business law's midterm on this friday(speaking tetiba ;p) tension faham x tension bagi lar peluang saya merepek! Oh kena prepare untuk itu!
Taxation & Corporate Finance assignments x sentuh haram lagi isnin kena submit! (Sempatsss! ;p)
Management decision science punya assignment lagi, have to be submit next week friday kotz!

Lagi satu, ni secret, top secret pstttt, jgn jadi secretary weyh, kerja mudah, remeh & leceh, tp suke makan masa! makan lar benda lain, makan tempe ker, pizza ke, makan masa, perghhh! Baru ku sedari masa itu emas! (nak loyar buruk konon! apo lar hang ni fifa!)
I secretary SRM & JKB so mcm busy sikit lar (boss2 kalau baca jgn kecik hati ea, consider lar saya tension, saya x merungut pun ;p)

Finalz coming soon3x!

ni jadual! =(
Sempat ke buat notez???
Eh2 bukan! Sempat ke salin tutorial? haha! =p okays! ;p
Go final, go final, go final gooo!

See ya'll in library! (lagi satu hal! dan2 da sebulan lagi nak exam, nak buat pameran buku bagai kt library foyer! )buat ler kat tempat lain! ish!

p/s : Wish me luck, with life! ~My beautiful life~
Spending time with u, also one kind of time wasting okay! =p (jgn kecik hati)


Oh! Almost forgot about IVAQ!
Ingat fifa, study for IVAQ too! ~Tolong ingatkan aku~, ea! (lagu ana rafali)

Eh btw, this coming saturday SRM buat SEKINAR! Please come n join us thanks! (Booth kat hb3 sentiasa mengalukan kedatangan semua! ;p)

No comments: