Saturday, January 8, 2011

SEKINAR

SEKINAR, di mana ia membawa maksud Sekilas Sinar yg berjaya dianjurkan buat kali ke-3 oleh SRM MMU Cyberjaya (ceh, ala2 nak buat report!) ;p First thing first, would like to congratz the director of the event, Meegan. He's also one of the SRM Hicomm. Congratz dude! =p

SEKINAR ni sebenarnya event SRM di mana kitaorg pergi ke rumah orang2 kurang upaya & beraktiviti dengan dieorg... The crime scene, (crime scene mangkuk i!) Tempat yg dipilih bertempat di banting. I sebenarnya, hmm, honestly speaking, x nak dekat2 sangat dengan orang2 ni, sebab, i rasa sedih pula! macam sebak eden raso... so x dekat sangat lar, xde lar rapat2 kan diri lebih2! biaso2 jer... main2 dengan dieorg, layan dieorg... kang kalau sayang kang, tangkap leleh pulak!

From this event, the best thing is, dieorang happy! Congrats again n again n again SRM & all participants sebab u done a great job which entertained them and make them happy... hee~ =D

With Zatie

Suka sangat tengok dieorg ni! Good job, papas! =p



Sweet!
Our loving mr president! =)

Family photo! =p

Geng saya! <3 span="">

With best friend, my director n lagi satu tu x kenal sape! haha! =p (terselit =p)

My baby, Acha! ;)

Tiup jgn x tiup!


Yang penting, kita harus sedar & sangat2 bersyukur dengan ape yang kita ade! Dan jangan lupa selain dunia kita, ade juga dunia lain... Kaya, adalah ujian atas harta kita, tolong ke x orang yang sepatutnye... N sihat adelah ujian, ingat kah kita kepada orang yang lemah... ;p
Renung2 kan dan selamat beramal =p



p/s : Ayat2 sendiri jer tu, deep from my heart, so x payah amik pot sgt ;p

No comments: