Thursday, January 6, 2011

Hantu Mak Limah Balik Rumah

Okay, sat2, sabar2, jap lagi baru cite pasal cerita bertajuk di atas yer!!!

We actually pergi Alamanda sebab cik nurhazimah nak beli kasut baru! I yg pada mulanya berkeras x mau ikut sebab esoknya ade midterm akhirnya terpedaya jua dan mengikut kakak2 kita, mirrah, ezza & geemah menggedik kat Alamanda...

First thing first, lunch, dekat mc'D!!! I dengan Ezza lar first beratur, semangat! (semangat nak beli mc'value lunch yang berpatutan harganye! ;p)

Yumm3x!!!



Then mereka shopping!!! Beli selipar, kasut etc. Saya, plan jimat =p tapi beli jugak lar sikit2=p ehehe...

Da siap2 semua, tiba2 rasa nak tengok movie, and lastly movie Hantu Mak Limah Balik Rumah menjadi persetujuan!

Before movie started, sempatsss camwhore, but ni jer yg ade pada saya ;p Lawat2 lar blog Ezza yer for more info! =p


Haaaaa, bout this movie, x masyuk langsung! X sesuai dengan jiwa kami semua! Saya rasa macam gelak terpaksa... terpaksa kenape? sebab ticket RM9 walaupun cerita ni cerita lama... huhuhu~ Lawak cite ni mmg selambe! Tapi x tahan lama... bole lar jugaks gelak certain2 part tu, tp lepas tu fikir balik "buat pe gelak tadi" question mark!!! hahaha... Tapi bagi sesetengah orang, mmg cerita ni hilarious gile lar ea?! bagi saya, boringgggggg~~~

Sekian~ =p

p/s : Baik tengok cite mickey mouse... ;/

No comments: