Thursday, December 16, 2010

"Toyol"

Pengalaman bersama2 "toyol", kedengaran menakutkan kan! tapi bagi yang baru merasai, ingin mendapatkan experience, ia adalah experience baru dan sangat menarik!
Memelihara "toyol" sememangnye salah di sisi agama... Tetapi membawa "toyol" masuk ke tempat terlarang adalah satu adventure! Hidup & mati! Berdasarkan pengalaman, "toyol" dibawa bukan sahaja untuk kegunaan sendiri, tetapi lebih afdal untuk dikongsikan bersama... So, kepada sesiapa yang mahu sharing is caring, jangan hanya pandang kami yang membawa "toyol" tetapi bagi lah wink ke, lambai2 tangan ke, kami faham lar untuk share... Jangan lar pandang semacam je dekat kami =( kami x makan orang, minta jer! as long as "botol" x nampak kita, maka kita selamat, tapi kalau "botol" nampak kita dan kita kantoi, memang x mati pulak kita kat situ! =p So strategy adalah sangat penting! Selain strategy satu lagi elemen adalah sangat dititikberatkan kalau mahu menggunakan "toyol"2 iaitu, apa yg penting? KERJASAMA! =)
More tips? please log on to "toyol".com! =p
Sekian!


p/s : M*****,G*****,N******,E***,T***, nice working with u girls!

3 comments:

mimiekucayang said...

pandai er kamu yer... hehehe =p sgt tkt dgn toyol, apatah lagi untuk membawanya bersama... hehe

- ezza - said...

hahahahha fifah dah berani skang! i suka part yg kalo nk tuh ckp je, xyah tgk2 mcm tak puas hati. HAHA

Afifah said...

mimie : hahaha =p takut tu takut jugak, kire2 gigil jugak lar, tp fun! =p that's d point! =p

ezza : itu lahhhh! kan kan kannnn! ;)suke u part tu ea! =p