Friday, December 17, 2010

Tahu x midterm da habis(setakat ini) and the feeling is sooooo cool!

Tuesday, duduk menghadap Corporate Finance, though this is the toughest subject but i cant really focus on this one! And bila meninjau2 paper midterm tu, perghhhhhhhhh, ganas betul paper tu! phew, mmg ke laut selat melaka!

The day before yesterday, hari menghadap FSA, saya x keruan ke bilik geemah, dapat study satu chapter bersih! then yg lain2 sambung lepas lunch dgn si mirrah & ezza dekat bilik ezza, di situlah tercetusnya idea bernas selain study hard & study smart!!! =) Paper malam itu, berjalan dengan agak lancar & licin...! Maka ketiduran semua pada malam itu!

Yesterday, Management Decision Science, subject yang menyeronokkan! Pagi2 dengan x mandi kami semua duduk menghadap MDS tu sampai ke tengah hari! Thanks to cikgu Nadiah kerana memahamkan kami tentang Transportation(ni salah satu chapter yer, bukan transport mcm kereta or keretapi)... Lepas lunch, nak belajar simplex tp otak da tepu! so usha2 jer lar ape2 yang termampu, sambil2 study dgn si mirrah & ezza, datang pulak si suraya, geemah(kejap je), dalam pada belajar tadi, hambik, sempat gossipsss! Ter-release tension sebentar! =p
Paper berjalan dengan quite smooth! Soalan transportation senang lar jugakss, untuk simplex, psstt, thanks geemah!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Cukup tentang exam... Last night, i watched The Chronical Of Narnia : The Voyage Of the Dawn Treader... For me, x best pun, maybe i think it kinda boring sebab most of the scene dekat laut... So, boring lar! No more Peter & Susan, less magic, overall, for me, i rate it

p/s : and to that someone, thank u for d gift =)

No comments: