Friday, December 31, 2010

Photoshoot & Tira's belated birthday

Hari ni ade photoshoot SRM, for organizational chart... SO kami pun ber-formal2 lar... Rasa mcm lama x jumpa korang SRM-nians, so best jumpa korang! hahaha! (bodek2) =p


tengok! betapa formal! =p

Sesi photography sendiri =p

Then kami (zaris, nadiah, iffah, tika & me) buat surprise for tira for her birthday(6/12), belated birthday... Kitaorg pergi mc'd SK... n bertembung dgn kawan2 SRM kami! hahahahaha!
So nak explain kenape kami x ikut korang SRM-nians makan, sebab kitaorg da plan da, n x nak korang rasa terganggu, so jgn sentap ea! HAHAHAHHA! n jangan asyik nak tembak i dgn ayat2 kontroversi maut yer (maut lar sangat!) =p haha!

sedang mencuba membuka hadiahnye

ish3x, tira2x... =p
(our present =p)

p/s : cerita2 di atas hanyalah hiburan & tiada kena mengena dgn yg hidup or mati (tiada kena mengena ke?!) hahahahaha!

No comments: