Saturday, December 18, 2010

Last night, dinner beramai2 di desa pinggiran putra, farid da macam orang tengah lar... hmm, meet some new friends (new ler sangat!) =p ade ijat, farid, zul, pijie, jerenk, iqbal, hmm, seronok jugak, sebab, makan ramai2 kan! n yang best, all of my gang ade (zaris, tika, iffah, nadiah, tira) cukup 6 orang! =)



Then done with dinner... Suddenly he suggested to go to that place... memandangkan malam masih muda, so we just went there! =D hee!

see! saya pun pernah pergi ICT okay!!!


Okies, ICT cantik juga, best juga, but next time pergi nak bawa ramai2 sikit geng, sebab, hmm, ade lar agenda kami ;p

Lepas tu, supper siap, well ade orang tu da lama sebut2 kfc kan, mengidam lar konon, n i, pasal makan, okay no hal jer! ;p And just realised kfc ade keluarkan egg tart, baru! Sedap3x!


Then baru lar reti nak balik hostel =)

p/s : kalau dulu selalu subuh gajah, sekarang mmg masuk waktu terus subuh da! ;p

No comments: