Sunday, December 19, 2010

IOI Mall Puchong...

It weekend! So we, tika, zaris, nadiah & i, headed to IOI Mall puchong! (hmm mana jer lagi kami ni reti pergi =p)

Oh, ha, lupa nak cakap, sebenarnya saya merasakan saya telah ter-overspent so saya melabelkan diri saya sebagai, sengkek! =p So saya berjimat cermat la! ;p baik x saya! =p So, saya mengamalkan plan jimat + diet! =) memandangkan saya pun da membesar! mmg plan terbaik lar! So, we actually went to IOI mall
Kenny Rogers, they had their lunch there, but i bought my lunch from Subway(yumm2) and makan kat kenny rogers (bertepatan dengan plan jimat + diet) subway kan murah sikit n macam healthy2 for dieters kan, hahaha... Pastu kitaorang window shopping & dieorg beli2 lar juga barang (i x sebab kan sengkek! HAHAHAHAHA! =p)

And lastly we bought pratha or whatever they call it dekat hot & rollz! sumpah sedap! =p ringan2 kan lar diri untuk try yerpz! ;)

teka ape dieorg buat, pilih side for their meal... comel x kawan2 saya?! ;p

make over! kat situ jugaks! xde tempat lain daaa! =p
tengok lar bibir kami yang sexy! (lipstick tester okies! hahaha!)

yeayy we met snowman! ;p


hot & rollz! Sedap tau, x tipu! =)

No comments: