Thursday, November 11, 2010

Muhibbah Dinner 2010

Muhibbah Dinner 2010
Overall, i think it a good event!
The performances was sooooo very great! Seriously eventhough all of it were from students! Yang i ingat yang nasyid from, hmm, x ingat! Tapi seriously cool! Merdu sungguh diaorg mengalunkan lagu! And performance from MATTA pun was very great!

The deco for the venue also sweet jer! With those candle menghiasi laluan  
(dah mcm dream wedding pun ade)

As for the foods, just the foods, tak cukup cemerlang... =p Maybe i expect too much kot! Yelah, nama pun Muhibbah Dinner, mesti lah tujuan utama kita is, DINNER... the food should be lain lar sikit & sedap la kotz!
Tapi nak jugak bersyukur ni! The foods was quite sedap! It just tak variety kotz! =p lain kali tolong eh, variety2 kan sikit makanan tu, jauh ni datang, dari cyber, makeup2 semua, makanan kena lah selari dengan my makeup! :p
ok2 jgn mara director (baca pulak director blog i ni kan! huahaha!)
 


in d bus~

Love2... suka korang peluk i! haha! =p


thanks for keep me company


Kawan2 kesayangan saya, Mirrah(atas), Geemah(bawah)





 Member lama dari melaka, Wong

 Hot stuff yang bajet artis aka my classmate, Syafiq

 Another classmate, Addin

 
Gambar ramai pun bukan i kenal sangat pun, tapi sebab ada camera kan! That's the rule! Search for camera!!!




With Mirrah & Gee and others...








~Final shot~
with Mirrahhh

No comments: