Thursday, November 25, 2010

Mirrah's Birthday

Happy Birthday Mirrah Syahirah Bakar!!! Semoga panjang umur, murah rezeki, all ur wish comes true, n kahwin cepat(opppsss!) ehehe...

So, bersempena dengan birthday mirrah, we planned to go out, Subway katenye sebab yesterday mirrah ajak pergi Subway but i can't coz i have to teman kan kawan saya beli barang! =) ...
So, it Thursday and i memang xde class, so we went out around 2pm+... Actually the mastermind is Ezza yang da plan untuk celebrate the day... So, we went by 2 cars, ada Ezza, Mirrah, Tira, Nadiah, Geemah & me!

Gee tira & nadiah sampai dulu so they bought the cake first, masa kitaorang sampai terus tunggu dekat Subway... SO then lepak2 lar, makan2 sandwiches yang berkhasiat semua tuuu... Da habis makan, kami pun memecahkan tembelang sendiri, nyanyi2 lagu birthday, & keluarkan that one piece of cake! We hope u like it, mirrah... We dont really know what to do or to give u... Harini juga, Mirrah's Subway, is on us...

Note : cantik selendang gee kan! ;)

Come semua suap birthday girl!

Birthday girl!

Lepas tu, mula lah jalan2 cari tempat nak invest... Masuk satu kedai ni, i dont remember kedai yang mana satu, si gee, mirrah & ezza pun melaburkan cash2 mereka... Thank god xde yang i berkenan! ;p Eh lupa, ade juga i invest tapi dekat kedai lain lar, hairband lar, baju lar... But x banyak... hee~ =p

camwhoring is a must! ;) *fitting room*

See! B'day girl shopping, da mcm kat pasar borong! ;p

camwhore jap (pastu tertumpahkan air =p)

So ni cover (sorok air kat belakang =p)

B'day girl, again! (p/s : girls, ingat x kena sound kat watson?! ;p)

Lepas tu, Tira & Nadiah balik awal sikit, and 4 of us left, buat kerja gile bergambar sana sini n walking around lagi2... And bila hari da gelap sikit, kami pun reti2 lah balik... ;) Had dinner with geemah kat hb3, lama x make ngan mu! =p

Gambar with the tree behind, nice shot kan! =p (perasan!)

Gadis2 melayu cute ;)

N gadis2 melayu gediks! =p (haha!)

And then, we call it a DAY! =)

p/s : had fun with u girls! Should do this more often! btw, should go to subway more often ;) hohoho! =p

3 comments:

- ezza - said...

i like your last sentence fifah! we should go subway often! HAHAHA

Afifah said...

memang u suke ezza! HAHAHA! =p
tp bagus juga, makan subway kan healthy! mata pun healthy! =p

- ezza - said...

"mata healthy" takleh bla ok! HAHAHAHA. takpe la pasni nk change place pulak. mana tahu kan. hihihi.

p/s: jgn kantoi kan kat sesape bout subway okayy. :))