Sunday, October 17, 2010

Port Dickson

Askar2 bantuan yang kecil2 tu

along, abg wan, kak shasha...

adikku ;p






Amni

Pergi PD sebenarnya sebab nak tengok baby abang saya yg da besar!!! ;) Amni, geram3x!

Waktu pagi2 bangun pukul 9am, turun pergi laut... my grandma, cousins, even my little niece were already there, lepas2 subuh da pergi laut... And my mak ngah was so busy cooking... So at the beach kami ber-picnic, n main2 air laut...
N me, my cousins and mak su, 5 orang main banana boat... 4 perempuan(me, angah, kak shasha & mak su) and sorang je lelaki(abg wan aka abang ipar saya)... The guys from our family semuanya tidak berani nak main ni termasuklah along, adik saya & pak su...
Main banana boat best juga, tapi benci bila dicampak ke dalam laut secara mengejut! 3 kali okay! 2 kali tu x prepared, dah la bawa dekat tengah2 laut, pandang dalam laut tu, nampak biru air laut tu (org tua2 cakap itu tandanya tempat tu dalam sangat!)
N sekarang sakit2 badan main benda alah itu...

Okies, nak kemas2 bilik... daa~

No comments: