Saturday, September 18, 2010

Potluck Raya SRM 2010


 Belum apa2 dah tayang gambar sendiri dulu... BOLEH?!
Oh, credit to adik amir akram! bagus2, pandai pilih object untuk di-snap! =D

Potluck raya SRM ni, hmm, bole tahan lar... Somekind like casual activity, untuk malam2 hari raya yg belum habis, sebelum menghadapi malam2 menyibuk kat library sebab satu sem da x pergi library so rindu, pergi library : satu sem, hanya sekali...! ;p

Potluck ni, they people bring bermacam2 jenis of makanan (ayat mcm nak kena saman dgn Dewan Bahasa Dan Pustaka)... Saya mampu bawa kuih raya jer, sebab orang jauh kan, well!
tonggeng sangat! ish3x!

tira~fifa~nadiah~zaris~amal



Menu : Domino's Pizza(mmg, mmg saya suka domino's pizza ni!), sate, ketupat, kuih kacang, lontong, blueberry cheesecake, meehoon goreng, kentucky fried chicken etc (maaf jika x disebut, huahaha!) =p
And the food was heaven kot, but i dont ate everything lar(eceh, baik konon), i ate pizza(sedap3x!), lontong, sate... camtu2 jer =p

yumm3x!

Hmm, ok, that's all, till then c ya...!!!

kesian gambar ni x complete!

har! kan da complete!
p/s : fine lar fine, xder orang nak ambil kuih raya saya kan, saya ingat! =p


No comments: