Thursday, September 23, 2010

MYEG : Syoknya Raya


See! Ah haaa! My photo is one of the selected photos! ;) Quite cool lar, tak sangka dapat kot...
MYEG given out a lot of prize, and i'm one of them getting it hee~ Thanks MYEG... The prize is RM 200, yelar, RM 200 pun okayyy, daripada takder! Da belum rezeki saya untuk melafazkan "Saya menang motor" mcm dlm iklan tu =p

Before FAR 2 exam, i got a call, cakap from Hot Fm ker hapa (x ingat)! Then i thought sebab another reason, tapi rupa2 nya pasal ini... Hee~ Alhamdulillah...

So here's the photo i sent! ;)

Hari Raya 2009

To orang2 dalam gambar ni, thanks lar memeriahkan gambar ni yer! N jangan lar jelous sangat dengan saya ea (opps, saya terperasan, tp ada yg jelous tu saya tau, hihihi!)! N I da bagitau korang semua kan, gambar kita terpilihhh (gambar kita, hadiah saya! =p) Huahaha!

Btw, best kita beraya sama2 dulu, tgk! sampai MYEG pun setuju! =D

p/s : I miss my beta year so much! sooo much!

No comments: