Wednesday, September 1, 2010

MA presentation? CHECK!
Technology MAnagement presentation? CHECK!
Yeaayy2 ringan beban dlm kepala! ;)

Yesterdays, tension dengan assignments, tidur pun x tentu hala...
Tapi3x, esok kan ada National Dance presentation, i hate it why it must be tomorrow?

Saya nak cerita saya sedih ni, tapi saya nak tulis kecik2 lar... =pp
Hmm, saya sedih tau, 10 ramadhan terakhir ni lar, sibuk sangat dengan pelbagai urusan, presentation-presentation, Entah lar... Sampaikan, da lama x pergi terawih, balik malam2 sudah terlalu penat... Final exam mmg langsung2 lar x prepare! =( mama, papa, take me home =( Bulan ramadhan da hampir2 sangat meninggalkan kita... Tapi terleka sebentar dengan urusan dunia... Mungkin saya yang tak pandai bahagi masa! Banyaknya kelemahan diri! Hmm, entah lar, sedih juga... Entah esok entah lusa, entah hidup entah mati, bila2 jer... Entah bertemu lagi tak ramadhan tahun depan... ?
So, jom sama2 kita hargai lebihan bulan ramadhan yg akan pergi x lama lagi ni? hee ;p

2 comments:

Anonymous said...

takde tulisan lagi kecik ke fifah?? haha.. insaf sekejap. :)

Afifah said...

huish, cptnyer u dtg terjah! hehe!
yelar, kita2 org muda ni, happy2 juga, tp hidup mati bila, siapa yg tau... =) beringat pun ok =p