Sunday, August 29, 2010

Berbuka & dinner with family ;)

Today, i really miss papa & mama, i miss my family like, seriously...
And then mama called cakap they are in melaka, shopping... huhu... So i dok fikir2, nak pergi ker x nak, nak pergi ker x nak... Pastu lastly x tahan da, text tika, cakap, lepas asar jom gerak melaka! berbuka dgn parents i! End up, iffah, tira, nadiah pun ikut... Driving to melaka, is soooooo tiring! betul2 penat ohhh! Sebab, nak laju2 sikit, mcm syok, tapi fikir2, i ni x lar hebat mana, bawa nyawa anak2 org, yg paling penting, if anything ever happened mesti papa sedih coz he letting me drove there(selalu, memang harapan lar!) So penat nak giler lar, driving, sebab driving need us to thinking too... tau!

And then sampai Jusco, i berbuka dengan papa mama adik dekat delifrance mereka pergi tempat lain... Kemudian dinner time, we had dinner dekat Johnny, papa mmg suka makan situ, entah! Tapi makanan perghhh terliur lar kalau teringat! so x payah lar ingat!

Then around 10pm+ gerak balik, but, sempat singgah MMU melaka, just nak bei roti john makcik ixora jer pun... lepas rinduuuu ;)

No comments: