Wednesday, July 21, 2010

Girls Movies Night!

First thing first, let's talk about my AIS 2 midterm paper... Hmm, susah juga (sebab x baca sgt), and i answered all definitely (i never leave my papers empty)... So, it done!

So, biasanya we'll do something after paper! Then rupa-rupanya i got a text daripada makcik geemah, "apa plan" di mana i dont realised it at first sebab phone kan silent... So, nak dinner with iffah, nadiah & tira, dekat hb3 terserempak pula dgn fadzla & su! So we had dinner together... And gee texted them, so gee turun juga, and borak lama2... Then discussing, nak tgk late night movie, (p/s : i wanted to watch Inception so much! jom teman!) x availabale dekat alamanda, nak pergi jauh2 mmg x lar kan! So, we decided to juz watching movie dekat bilik!!! And bilik kami telah terpilih sebagai bilik bertuah yang akan menjadi mangsa keadaan ;p Nak tgk movie seram lar konon! Huish, seremmmm!

12am, tira, geemah, su, ratna and me started to watch Shutter! Arghhhh, tolong lar tolong lar, jgn tengok! seram! Then mirrah pun datang join sekaki... Memang seram la wa cakap lu! =p

Habis movie ni, dan2 tu fadzla datang kan, dgn "sorry, sorry" nya sbb lambat! lambat betul, org da habis satu movie kotz! cakap jer nak tgk sama2! hahah! Pastu, lepas tu, so pilih2 movie lagi dekat cybertracker, they said nak tukar genre, allright lar fine! So we watch something more sweeettttt! ♥ From Bandung With Love~ The actress is cute! The actor pun sama! Cerita ini menceritakan tentang kesetiaan(baca dalam nada indonesia ya)... Anyway, watch it okies! This movie is soooo my type! ;)


And next diaorg nak movie lagi! I da tidur da... And they watch The Last Song (nanti lar i tengok), if i'm not mistaken... Entah pukul berapa lar diaorg balik, i'm also not sure!

So, it a movie night with those girlfriends! It kinda fun! But something lack of lar, xder snack... Next time akan di-improve, potluck okays! hahah! =p Great movie time, girls! ;)

No comments: