Sunday, May 2, 2010

My Cousin's Wedding

Okies...
My cousin's Nurhidayah Zainal a.k.a. angah getting married todayyy...! Congratulations!
And i'm the bridemaid
Yesterday nikah, hari ni bersanding...
Semalam, i drove to bangi attending the event and mama & papa belum sampai, in the evening baru diaorg sampai...
Allright, that's all i guess i'll post piccas!

hari pernikahan

entah, i just saw these kids dekat tempat org potong2 bawang, and they are cute n photogenic! ;)

di malam berinai


di hari persandingan


best part for a bridemaid, makan berdamai!

salam2 lar dulu ea, saya makan dulu ;p

yumm yumm yumm yumm yumm! =)
(org dekat dalam jelous saya makan dulu =p)

The best part is, time makan berdamai, i, as the bridesmaid, tanpa melengahkan masa & membazirkan peluang dan makanan, terus makan dan makan tanpa henti kerana khuatir, kalau terhenti seketika atau beberapa saat maka telah termembazir lah! yelar, pengantin kan makan celup2 mcm tu jer, so, kalau i lambat, i pun kena celup2 jer lar... huish, mmg x arr... I makan sepuas hati kotz... tu pun ader yg x sempat... hahaha! sedapppp! =)

Habis makan2 potong kek semua, i da t'tidur2 dekat depan pelamin, penat sangat okies!
Allright, till then...!

***My outfit? At night i wore Kurung Moden made by Italian Silk...
And during the day, i wore Kebaya Labuh, and the fabric i get it from Bandung Indonesia dong!

No comments: