Monday, May 3, 2010

Final exam, coming right up!

Hey, it just, tomorrow kan! not tomorrow., it 8 hours to go... I'll be having my first, very first paper, Management Accounting...
Wish me luck! I need it badly! =(

I only studied like, sangat sedikit... I did past year questions, ingat da terror lar kan, but hampeh, banyak lagiiii x study rupa2 nyerrr... But tadi papa cakap, just flip2 jer the notes, x payah fikir2 sgt da, i've did my best, katanyerrr... Yeah, "my best"... Hmm, sorry papa sebab anak papa ni main2 lagi, and thank u papa & mama coz love me so much! Since he knows anak dier study sikit, dier cakap, takper, ader 3 tahun lagi, yeah right, 3 tahun lagi tu pun nnti da dekat nak exam, baru i terkial2 nak study kan! haha! whatever lar! yg penting, doa & restu papa & mama mengiringi i masuk exam hall ea! I think that always protect me! =p

Allright! Whatever! Just, wish me luck!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

And oh yeah, berzaman tak tengok AF, i just knew Shahir da tersingkir, sedihnyerrr, bila yang handsome tersingkir... haha! Takper lar, Iwan ader lagi... But seriously, kenaper entah tak tengok AF da...
But i'm kinda missing Akademi Fantasia... Ish, nanti nak tengok semula lar, rindu!
*Har3x, ramai orang nak cakap saya poyo lar tu tgk AF, yelar2 =p

Jarang tengok AF? Because I'm watching Ada♥aya kotz... Ada♥aya ni pun i've missed some of the episodes... Sebab nak final kotz... hahaha!
About Ada♥aya ni, i x bole tahan okies, tgk watak Amani tu, she's damnnnn cute! OMG, terlalu lalu lalu lalu cute!!! Arghhh! please!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

These few days not going to the library, busying with my cousie's wedding... So, is library missing me??? Coz i'm missing library... =)
Let's berkampung-kampungan di lirary again tomorrow and so on...
Daa~

No comments: