Sunday, April 11, 2010

Konsert AF8 ke-4

Okies, i've watched it, live, as i said before... Thanks kawan2 kerana sudi temankan saya, thanks sangat3x Aness, Syafiq & Suraya!!! I appreciate it very much!(Though i know korang malu tengok AF, hahahahaha!) Takper2, cover malu okie! =p

Kenapa anda sudi teman saya ke konsert AF? Kerana kesian ker atau memang anda mau menonton? atau lain2 sebab? =pp by princesa3290

in case if this is the only chance i can spend my time with my friends before its too late;)

yesterday by alhus
(And Aness, this is sweet, i always feel so too)

tak bole nak cepat lagi

So, memandangkan last night also the final for FA cup N.Sembilan vs Kedah, so, imagine how hard for us to find a parking space!!! Ok, da parking, one more difficulty to find the place, Dewan Seri Putra Bukit Jalil... Jauh jalan! Penat, but masa pergi tak rasa penat coz semangat sangattt! Then bila da jumpa that hall, i'm shocked, "eh, kecilnya dewan ni"...Allright, fine2... Then we find for our seats, first row lar konon, but then orang tu cakap, kitaorg da lambat so die da released the seats past 15 minutes and kitaorg x dapat duduk our first row! great har! *X dapat tgk Maulana Iwan etc dekat2 =(

Ok, then about the concert and the students... Yang memang betul2 good looking bila tengok dekat2 sekalipun is Iwan! Aliff pun not bad... Syahir tu, dalam TV lagi ok kotz... And as for suara pula, yang sedap bila dengar live are Iwan, Aliff, Adira & Ain... But Ain's performance is the best lar for this week... Yang best Aliff gelek allright, live3x, nasib baik dier tinggi kalau x x nampak coz well, kitaorg kan duduk belakang...


these are my friends =D
(Syafiq, Aness & Suraya!)

gambar2 di atas adalah bukti2 kami tgk AF, hahaha! =p(x payah nak cover,haha)
(X sempat nak snap dgn Que Haidar coz dier cakap dier nak pergi toilet =p)

=D

Well as for this week, AFUNDI Aliff & Ain
lar pula coz their performances were nice... hehe... (mmg langsung x setia =p) yeah, tgk siapa put more effort lar... But i still adore iwan & maulana okies!

stop sekejap tengok bola, tv kecil pun ok kan!

And then after AF, nak jalan balik ke kereta tu, terasa kejauhan, feels soooo weak masa tu, really damn tired! Actually when i'm tired, mmg i drive lain macam sikit... =p
And kawan2, macam mana lar driver korang ni bole terlupa buka side mirror... ish3x!
Tahu panic!

So, went to Bukit Ampang pula to have dinner there... So, balik semula, sampai hostel around 3am... Cool... Guard tu sibuk2 jer nak tanya, x ngantuk ker... Ish3x! So non of their business...

Habis pro cameraman ni(for pict above=p)

Dinner, Bukit Ampang





p/s : Btw, pengkritik2 AF cakap this week concerts is better than previous concerts... Lebih baik daripada konsert2 sebelum ni...
So, saya dan kawan2 nak cakap, please lar, tengok lar siapa yang datang minggu ni! ;)

Dan, i really2 berterima kasih yg teramat sangat, setinggi2 penghargaan buat kawan2 yang sudi menemani saya berAF... Seriously! Thank u sooo much, appreciate it! =)

Terima kasih daun keladi,
Ada can kita pergi lagi!
(hihihi =p)

No comments: