Thursday, April 22, 2010

A Farewell Dinner

okies, as i said before, kan aness gonna leave us next semester onward... .

So, we held a farewell party for her... Idea dicetuskan oleh Izza Fadzlani, dan carry out by me! Penat ok... haha! Okies, i think everything going quite well, alhamdulillah lar, thanks to all my friends yang menjayakan kejayaan ini (ayat mcm menang anugerah =p )... haha!

Actually this party is a surprise for Aness... Dia x tahu apa2... Around lepas maghrib we gather dekat depan surau mmu and convoy together-gether(?) to Gravy Baby, Seri Kembangan! Then we waiting for Aness yang dibawakan khas oleh Reena =p

Almost 30 of us dekat Gravy Baby tu, nak susun meja pun da pening da... But well, student MMU kan brilliant2 belaka, small matter jer part2 susun meja ni... =p So kitaorang pun order d foods and wait for Aness...

Gambar2 yang dihasilkan while waiting




eh2, jgn sedih gee... =p



Eh, sejak bila ratna pemalu?!


pose ayu sikit, ayu sikit =p


 Then oh, thank you to our MC aka accountant, mattop coz tolong meng-host kan this program and tolong kira $$$ yang memeningkan kepala tu =D Oh, and thanks to our star, Haafiz, Addin, Penan kerana menghiburkan kitaorang, hehe~




Allright, that's all...

Aness, we gonna miss u...


Enjoy the rest of d photos!









erk, activity aper ni?



No. tu bukan nak nyanyi duet or main rebana... nothing like that... tu konon2 bagi ucapan (lah sangat!)

2 comments:

doublevoices said...

haaaa ni yang nak meleleh-leleh ni baca T.T love u too fifah!dan terima kasih terima kasih terima kasih untuk semua.terharuuuuuuuuuu tak pernah disambut semeriah ini dahla di tempat favourite saya pula tu.lepas ni awak jadi event organiser utk classmates kita okay? maintain the bond between us, susah tu nak develop:)

gonna miss all of u, LIKE HELL eh salah LIKE HEAVEN;)

kawan sampai mati tauuuuuuuuuuuuu!

*hugs* *kisses*

Afifah said...
This comment has been removed by the author.