Saturday, March 20, 2010

Hot Air Balloon Putrajaya

Tengok lar, da tanggal "P" allright! hehe...(iklan dulu =p)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Back to d story! Yesterday we went to Putrajaya for this one event, something about hot air balloon... Oh it HotAirBalloonFiesta Malaysia... So because terlalu bersemangat nak naik hot air balloon semalam, we have finished our assignment, it AIS asignment the night before! =p

So, around lepas zuhur, kami pun gerak... We(me,tira,iffah,nadiah,mirrah) had our lunch at precint 9 foodcourt, then terserempak pula dgn si Farid masa nak naik kereta, not exactly terserempak lar... haha... Diaorg nak pergi lunch juga... But we are too excited to go to the hot air balloon place... So we went first lar... Sampai2 sana, ya rabbi panas giler duh, but i managed to bought a blouse lar(sempat juga) dgn nadiah! Then coz we da tak tahan sangat we decided to go to Alamanda first since the hot air balloon not yet there, and it will be start nnti2...

jom camwhore dulu! =p











Then lepas maghrib nak pergi balik precint 2 for that hot air balloon lar, Suraya pun called untuk date us... hehe... =p So, kami pun bertemu di precint 2, suraya was with qayum, farid & zul, but guess what! There's no more hot air balloon due to angin kuat(according to farid!) So, da tak tau nak buat aper sgt, kitaorang pergi makan dekat Taman Tasik Idaman(kotz) dekat Dengkil... But i x makan allright! kan da cakap... Nice place, but diaorang cakap makan tak sedap! But dekat situ siap ader DJ lagi, karaoke nyer lar... But i didnt manage to took pictures of that place, phone tertinggal dalam kereta! i always left my phone in d car! arghh! But ada lar sedikit gambar di sini =p



still @precint 2 bazaar...




Taman Tasik Idaman



pheewiitt =p


Farid & Zulfadhli



Gegirls...




Allright then tiba2 suraya ajak pergi rumah mak angkat dia somewhere tak jauh dari situ, so we went there too... And we went back to hostel arond 12.30am... Tu yang penat sangat tu coz, we call it A DaY, seriously a day kan! =p


No comments: