Thursday, August 27, 2009

Malaysian Studies Presentation & Car got CLAMP!



Actually today is our presentation day for MPW, well kitaorg buat fashion show... So, another presentation is done...!

wearing nyonya kebaya

my group...
with the other group

during economix class(dila, nadia, afifah, tira)

Here's the MAIN story... I drive to XR today... then mula2, first class pukul 8am, so we reached the bout 8am la n dah siap2 parking... Then coz our report belum binding so kena i keluar semula, bawa kereta... Then dah siap2 tu, back to XR xder parking, n our presentation dah dekat bangat...! So, i juz park somewhere, not in d parking space...

Nak dijadikan cerita, habis class econs, 12pm, turun nak ambil kereta, nak pergi FOM for another class pula... then sambil jalan, Tira cakap, "entah2 kereta u kena gari x fifa"... Sampai2 situ, syok jer kereta i really dah kena mangga,LOCKED!... OMG! masin mulut u tira! ish!!! hehe... dah la penat bulan2 puasa ni... huh... i actually dunno what to do... really dunno what to do... Then ada satu kereta ni, they're actually our classmates... He said kena pergi security...(n i actually dunno where it is)... Then he offer to help us, Syafiq rite, thanks sangat sangat sangat!!! so goin' to security which i dunno where it is at first, then i p la, nak suruh dia unlock my car... I dunno boleh rayu or anythin' so i go there buat biasa jer org dkt security tu pun suruh one guard ni ambil surat saman... Then, yg syafiq tu turun ckp dkt pak cik tu, x boleh mcm bagi chance ker coz this is the first time nak kena saman, haha... but pak cik tu siot tul, buat derk jer... so, whatever...! benci... xper la... So, i got my first summon from mmu, terror x... for those who helped, thanks so much...

credit to those who jaga my car masa i went to security... hehe... (sempat jer korang!)

That evening, we went to bazar ramadhan putrajaya tira, zaris, me, suraya & nadia... tira yang drive... my car have to rest, coz kesian dier, kena mangga, jahat lar org yang mangga tu... Kesian nyer, my car... :( But dekat Putrajaya tu raining, so cnt snap picts... but snap juga one or two kotz... So, we call it a day...

2 comments:

digu-digu said...

wahhh ni malaysian studies nyer presentation ke?
x penah tengok u pakai baju kebaya..
hehe...
nice la!
^^

Afifah said...

hehe...thanks lar!!! miss u so much babe!!!